Qui som

Taller infantil de pa i pastissos barcelona

Història

A finals de 1983, Xavier Parera, un jove emprenedor de 29 anys, va fundar BOPAN PROMOCIONES ALIMENTARIAS S.A. La nostra primera botiga de Rambla Catalunya 119 (BCN) va néixer el juny de 1984 sota el nou concepte “la boutique del pa”, on el pa es vestia de gala com a concepte gastronòmic.

Deu anys després, l’any 1994, inaugurem la quarta botiga BOPAN a Travessera de Gràcia 64 (BCN). BOPAN ja era una marca reconeguda i líder en el sector de fleca i pastisseria artesana a Barcelona per la seva excel·lència en la qualitat en tota la cadena de valor afegit. Totes les nostres botigues, sense renunciar a la tradició i a les nostres arrels de fleques artesanes, van incorporar el concepte de “cuina mediterrània radicalment casolana i saludable”.

Avui dia seguim sent una referència a Barcelona a través del concepte FLECA / CAFETERIA / RESTAURANT on assaborir moments de qualitat i plaer. Avui les nostres botigues son espais de venda càlids i acollidors on el client se sent com a casa.

Tradició i innovació

Aquesta és la nostra filosofia… i el secret del nostre èxit. El bon pa, com totes les elaboracions que fem cada dia, respon a una forma de ser, de pensar i de fer. La cultura de l’excel·lència com a objectiu.

El nostre equip

A BOPAN sempre hem incorporat a homes i dones apassionats pel seu ofici artesà, que comparteixen la mateixa visió per la feina ben feta. Si avui, després de tants anys, continuem oferint productes de qualitat és gràcies a la implicació de la nostra gent, tant al nostre obrador com a les nostres botigues.

Les nostres oficines

Les oficines de BOPAN es troben a l’Avinguda Diagonal 357 4rt 2a

Bopan

Av. Diagonal 357 4rt 2a
08037 Barcelona

Horari d’Atenció al Client: de dilluns a divendres de 9h a 19h Telèfon: 902 903 203
Correu electrònic: bopan@bopan.es