Recollida a botiga gratis o entrega a domicili dins de Barcelona ciutat a partir de 4€

SOM BOPAN

A finals de 1983, Xavier Parera, un jove emprenedor de 29 anys, va fundar BOPAN PROMOCIONES ALIMENTARIAS S.A. La nostra primera botiga de Rambla Catalunya 119 (BCN) va néixer el juny de 1984 sota el nou concepte “la boutique del pa”, on el pa es vestia de gala com a concepte gastronòmic.
Deu anys després, l’any 1994, vam inaugurar la quarta botiga BOPAN a Travessera de Gràcia 64 (BCN). BOPAN ja era una marca reconeguda i líder en el sector de fleca i pastisseria artesana a Barcelona per la seva excel·lència en la qualitat en tota la cadena de valor afegit. Totes les nostres botigues, sense renunciar a la tradició i a les nostres arrels de fleques artesanes, van incorporar el concepte de “cuina mediterrània radicalment casolana i saludable”.
Avui dia seguim sent una referència a Barcelona a través del concepte FLECA / CAFETERIA / RESTAURANT on assaborir moments de qualitat i plaer. Avui les nostres botigues son espais de venda càlids i acollidors on el client se sent com a casa.

Tradició i innovació
Aquesta és la nostra filosofia... i el secret del nostre èxit. El bon pa, com totes les elaboracions que fem cada dia, respon a una forma de ser, de pensar i de fer.
La cultura de l’excel·lència com a objectiu.

El nostre equip
A BOPAN sempre hem incorporat a homes i dones apassionats pel seu ofici artesà, que comparteixen la mateixa visió per la feina ben feta. Si avui, després de tants anys, continuem oferint productes de qualitat és gràcies a la implicació de la nostra gent, tant al nostre obrador com a les nostres botigues.

Els nostres principis
En el nostre obrador, situat a la part alta de Barcelona, elaborem cada dia els nostres pans, productes de brioixeria i de pastisseria dolça i salada a poc a poc, seguint el mètode tradicional francès.
El nostre secret es basa en la millor selecció de matèries primeres, la utilització de llevat mare natural que refresquem cada dia, i en la fermentació natural de les nostres masses de fins a 18 hores, a vegades més.

La tradició, tot allò saludable, artesanal i natural és:

La nostra passió

Una seguretat pels nostres clients

Una veritat pel consumidor

Una garantia de qualitat