Targeta de fidelització cafè BOPAN: 100% aràbica ECO
Targeta de fidelització cafè BOPAN: 100% aràbica ECO

A totes les nostres botigues, trobaràs un cafè més saludable i natural, sense additius ni productes químics de cap tipus.

Cafè ecològic

El cafè de BOPAN és 100% aràbica (el cafè de la millor qualitat) i prové de plantacions on no s’han utilitzat ni pesticides, ni herbicides, ni adobs químics, amb total traçabilitat des del seu origen. Per això gaudeix de certificació ecològica i és molt més saludable.

Varietats de cafè

Els dos tipus de cafè que servim a BOPAN són l’EXPRESSO ECO 83 i l’EXPRESSO DESCAFEÏNAT ECO 78, obtinguts amb una barreja de cafès de 60% Colombia i 40% Honduras i Uganda.

 

Notes de cata Expresso ECO 83

De color avellana torrat, la crema té una bona textura, densa i persistent. El sabor és molt equilibrat i elegant, i predominen les notes de fruits secs (cacauet torrat), de regalèssia i un fons de caramel. L’aroma és intensa, amb una nota floral de gessamí.

Notes de cata Expresso Descafeïnat ECO 78

El café descafeïnat també presenta una crema amb una bona textura, densa i persistent. El sabor té una acidesa cítrica amb notes resinoses (pinyons), i sembla cafè natural sense descafeïnar. L’aroma té una subtil nota cítrica (aranja).

Demana la teva tarjeta de fidelització i per cada 9 cafès que consumeixis, et prendràs un cafè gratis!

Bopan User
Jan 31, 2020