El NOU cafè de BOPAN: 100% aràbica ECO, sense additius ni productes químics
El NOU cafè de BOPAN: 100% aràbica ECO, sense additius ni productes químics

A BOPAN hem canviat el cafè! Ara, a totes les nostres botigues, trobaràs un cafè més saludable i natural, sense additius ni productes químics de cap tipus.

Cafè ecològic
El NOU cafè de BOPAN és 100% aràbica (el cafè de la millor qualitat) i prové de plantacions on no s’han utilitzat ni pesticides, ni herbicides, ni adobs químics, amb total traçabilitat des del seu origen. Per això gaudeix de certificació ecològica i és molt més saludable.

Varietats de cafè
Els dos tipus de cafè que servim a BOPAN són l’EXPRESSO ECO 83 i l’EXPRESSO DESCAFEÏNAT ECO 78, obtinguts amb una barreja de cafès de 60% Colombia i 40% Honduras i Uganda.

Notes de cata Expresso ECO 83
De color avellana torrat, la crema té una bona textura, densa i persistent. El sabor és molt equilibrat i elegant, i predominen les notes de fruits secs (cacauet torrat), de regalèssia i un fons de caramel. L’aroma és intensa, amb una nota floral de gessamí.

Notes de cata Expresso Descafeïnat ECO 78
El café descafeïnat també presenta una crema amb una bona textura, densa i persistent. El sabor té una acidesa cítrica amb notes resinoses (pinyons), i sembla cafè natural sense descafeïnar. L’aroma té una subtil nota cítrica (aranja).

Veure vídeo

Vine a BOPAN i gaudeix dels nostres nous cafès 100% aràbica ECO!

Bopan User
Dec 12, 2019