L'autèntica baguette, un producte d'alta qualitat
L'autèntica baguette, un producte d'alta qualitat

Per tal de protegir la qualitat de l’autèntica baguette i desvincular-la de les versions industrials congelades que ofereixen actualment a moltes fleques, la Confederació de Flequers Francesos han presentat una sol·licitud perquè la baguette s’afegeixi al llistat de l’agència de la ONU com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO (en el que la pizza napolitana hi consta des de 2017).

Fer una bona baguette tradicional no té cap secret; però requereix temps, savoir-faire, una forma correcta de fornejar i una bona farina sense additius.

Des de BOPAN compartim la opinió de que malauradament escassegen les baguettes artesanes i de bona qualitat, i apoiem la iniciativa francesa per tal de protegir un producte d’alta qualitat que sempre ha tingut molta importància dins de la nostra oferta.

A BOPAN t’oferim 4 tipus de baguettes:




Apostem per les coses ben fetes, diguem NO al pa congelat o refrigerat de fleca industrial!

Bopan User
Mar 18, 2021
Tags: