Recollida a botiga gratis o entrega a domicili dins de Barcelona ciutat a partir de 4€

Pagaments

Quines són les formes de pagament?

S'ofereixen les següents modalitats de pagament:

Targeta de crèdit / dèbit: En aquest cas, la comanda no es processarà fins que la nostra entitat bancària hagi comprovat la veracitat de la targeta i el pagament hagi estat autoritzat. Per raons de seguretat, Bopan verifica totes les comandes pagades amb targeta bancària. Acceptem targetes de Maestro, qualsevol Visa i Mastercard donades d'alta al sistema de pagament segur Verified by Visa.


Transferència bancària: A l'hora de realitzar el pagament, se't donarà un número de compte on fer la transferència. En la mateixa, hauràs d'especificar el número de comanda i nom i cognom. En finalitzar la comanda rebràs un email amb els passos a seguir per realitzar la transferència. En cas de no indicar el número de comanda, es cancel·larà la comanda i es retornaran els diners.

S'ha d'enviar per email a horecacomandes@bopan.cat el comprovant de la transferència realitzada adjunt en aquest correu electrònic.

No es procedirà a cap enviament de comanda , si la transferència no s’ha rebut , per això recomanem realitzar-la amb 3 dies d' antelació per evitar problemes en l'enviament.


El compte bancari és:

BANKINTER

ES23 0128 0549 1805 0000 3577


Pagament per PayPal: PayPal permet pagar directament sense comunicar les dades financeres a Internet . PayPal codifica automàticament les dades confidencials amb l'ajuda de les millors tecnologies disponibles al mercat.


És segur utilitzar la meva targeta de crèdit / dèbit?

Sí! Totes les compres que facis a la nostra web són 100 % segures. Bopan dedica la seva màxima atenció pel que fa a la seguretat del pagament per Internet. Les teves dades bancàries estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada.Bopan col·labora amb entitats bancàries de primer nivell, que proporcionen serveis com Verified by Visa, Mastercard Secure-Code o Caixa Protect assegurant les transaccions a la nostra pàgina.

Les teves dades bancàries es remetran al nostre servidor de forma xifrada mitjançant el protocol SSL (Secure Socket Layer) i es transmetran en un entorn totalment segur al nostre banc. No registrem en cap moment aquestes dades.

Si tens qualsevol dubte sobre la seguretat del pagament per Internet, si us plau contacta amb Bopan a través del formulari que trobaràs a "Contacte". El nostre equip d'Atenció al Client estarà encantat d'ajudar-te.


Quan faig una comanda m'apareix un missatge d'error indicant que s'ha produït un error en el pagament. Quin és el problema?

Si us plau, comprova que el número de la teva targeta de crèdit i la data de caducitat són correctes. Tingues en compte que acceptem les targetes Visa, Mastercard i Maestro pels pagaments amb targeta de crèdit.

De vegades, la teva entitat bancària pot retenir els diners a la targeta durant un temps de seguretat, per assegurar que realment vols fer la compra. Et recomanem que si tens dificultats per a realitzar el pagament en primer lloc contactis amb la teva entitat bancària per assegurar-te que la teva targeta funciona correctament.

Qualsevol altre dubte si us plau contacta amb Bopan a través del formulari que trobaràs a "Contacte". El nostre equip d'Atenció al Client estarà encantat d'ajudar-te.


Existeix alguna despesa addicional d'enviament?

No.


Com puc comprovar que el pagament ha estat acceptat?

L'enviament de la comanda començarà en el moment en què s'hagi confirmat el pagament. En aquest moment se t'enviarà un correu electrònic informant-te que el procés d'enviament ha començat.

En cas d'haver seleccionat transferència bancària com a mitjà de pagament, aquesta s'ha de fer prèviament a la data de la comanda, podent enviar el comprovant bancari de la transferència per email a horecacomandes@bopan.cat.


Els articles en venda inclouen l'IVA?

Si.


Com donar-se d'alta en PayPal?

Per donar-se d'alta en PayPal segueix els passos que s'especifiquen en el següent link: www.paypal.com